Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Herec Ján Alžbetkin (23) otvorene o drogách
Zdielať na
Showbiznis

Herec Ján Alžbetkin (23) otvorene o drogách

Zahrávať sa s drogami nie je vôbec sranda. Človeka zničia skôr, než si myslí. Janko Alžbetkin je toho živým dôkazom. Teda, našťastie ho drogy nezničili úplne, ale minimálne ho obrali o sľubne rozvíjajúcu sa televíznu kariéru.

"Fajčil som trávu, to bolo všetko a išiel som si oddýchnuť na osem mesiacov," hovorí Alžbetkin. Mladý herec jednoducho neuniesol slávu, pridala sa k tomu nuda, kamaráti a problém bol na svete. Najprv začal fajčiť  príležitostne neskôr stále častejšie.

"Ako prišlo, keď som bol s kamarátmi, doma, hocikedy prišiel som o prácu, frajerku, školu a nebola to jediná možnosť fajčiť trávu, ale vybral som si to," dodáva.

S odstupom času sa tento talentovaný chlapec dokáže pozrieť na svoju drogovú minulosť s triezvym pohľadom dospelého muža.

"Unikal som realite, myslel som si, že keď sa sfajčím, utečiem pred problémami no oni si ma potom počkali," pokračuje herec.

"Bol som nezrelý chlapec, po dohode s otcom a mamou som sa rozhodol, že odídem si oddýchnuť aby som mohol prejsť touto životnou zmenou, ktorú som potreboval," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na

Najčítanejšie