Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zuzana Haberová (26): Binďa som zbalila ja!
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Haberová (26): Binďa som zbalila ja!

Spisovateľka Zuzana Haberová, dcéra slávneho otca speváka Paľa Haberu, má po svojom boku nového chlapa. Je ním Ivan Bindas, známy moderátor z rozhlasového éteru. Kto koho zbalil a ako im to klape?

Zuzana a Ivan tvoria pár už niekoľko mesiacov. "Ja som zbalila Ivana. Mala som viac odvahy na Silvestra po 12-tej," hovorí spisovateľka Zuzana Haberová. A on priznáva: "Žena sa nezaprie." 

Zuzana napokon priznala aj to, že spolu nebývajú. Dvojica si zatiaľ žiadne budúce plány v tomto smere nerobí. "Ja musím v prvom rade myslieť aj na synčeka, čiže nemôžem mu spôsobovať nejaké šoky, aj keď má Ivana veľmi rád," vraví ďalej Zuzana.

Mladá spisovateľka je aj preto sklamaná, že médiá ju vykresľujú najmä ako ženu, ktorá obľubuje bujarú zábavu a večierky. "Tvrdo pracujem na tom, aby som mala raz za čas aj ako matka aj ako pracujúca žena právo ísť von," vraví.

Na tvrdé šoubiznisové prostredie mladú spisovateľku upozornil aj jej známy otec Paľo Habera, ktorý už má s bulvárom určite viac skúseností. "Povedal mi, že budem musieť odfiltrovať nejaké tie negatívne správy," dodáva.

Vzťah Zuzany Haberovej a moderátora Ivana Bindasa však zatiaľ všetky nástrahy prekonal bez najmenších problémov. A zdá sa, sú zohratý pár.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie