Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka Hasprová (40): Natiera sa medom!
Zdielať na
Showbiznis

Speváčka Hasprová (40): Natiera sa medom!

Odhalila tajomstvo svojej prirodzenej krásy. Obľúbená speváčka Katarína Hasprová verí len a len prírode, a tak aj všetko, čo používa v súvislosti so starostlivosťou o svoje telo a tvár, súvisí s prírodou. Po čom siaha, keď si chce vylepšiť pleť?

„Využívam dary kuchyne a ladničky,“ smeje sa sympatická speváčka, ktorá sa v súkromí vôbec nemaľuje. A keď náhodou aj áno, tak len jemne. Na tvár vôbec nepoužíva mejkap.

„Dávam si len výživné krémy,“ tvrdí. Každá pleť ale občas potrebuje väčšiu starostlivosť. Katka si preto na hĺbkové prečistenie a zvláčnenie pleti vyrába rôzne domáce masky.

„Myslím si, že dať si prírodný med, alebo kyslú smotanu, je lepšie ako nejaký krém, alebo masky s medom. Lebo, koľko tam toho medu je naozaj?“ uvažuje Katka. Práve preto vždy staví na istotu a namieša si poriadnu dávku bio-vitamínov z chladničky, zo záhradky, alebo zo špajzičky.

„Nikdy v živote som nebola u kozmetičky dať si napríklad farbiť mihlanice, alebo nikdy v živote som nemala gelové nechty. Mám rada, keď je žena prirodzená. Nemám rada nič čo je umelé a podľa toho sa o seba starám. To, ako vyzerám, je naozaj iba výsledok prírody,“ hovorí Katka. Zdá sa, že sa vybrala správnou cestou starostlivosti o svoju vizáž, pretože podľa mnohých náhodne oslovených pánov, je na svoj vek kočka.

„Vyzerá mladistvo. Keď som ju videl naživo, ani som ju nespoznal. Mal som pocit, že stojí vedľa mňa nejaká tínedžerka,“ tvrdí pán Milan, ktorý sa s Katkou stretol na koncerte detského kardiocentra, kde Katka spievala. „Je to kus!“ pritakával aj pán Jozef. Takže, vážené dámy, hor sa po medík a šup-šup s ním na tváričku. Za skúšku nič nedáte!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie