Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Moderátor Thomas Kamenár (34) rád varí a fotí
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Thomas Kamenár (34) rád varí a fotí

Vždy od neho čakajte úprimnosť, tej vám nadelí bez váhania koľko sa do vás zmestí. Keďže si práve túto cnosť vysoko cení. A ešte niečo šarmantný rakúsky moderátor Thomas Kamenár nemá rád závisť.

Má charizmu, prejav a aj drobné chybičky krásny nášho jazyka, ktoré sa mu sem tam prihodia, keďže Thomas žije v Rakúsku viac ako 30 rokov, mu radi odpustíte, keď sa na vás zahľadí.

Pri stretnutí s novými tvárami je veľmi komunikatívny, živo sa o vašu osobu zaujíma, je šarmantný a zhypnotizuje vás tak, že si počas - aj keď len 5 minútového rozhovoru aspoň tisíckrát položíte otázky typu: Je tento muž voľný? Ako ho zaujať? Ak teda patríte do klubu jeho fanyniek, zisťovali sme čo má Thomas rád práve pre vás.

"Rád varím, fotím, filmujem, rád som v práci," povedal Thomas. A je mu jedno ktorú - či televíznu alebo rádiovú pôdu. Obe zbožňuje rovnako. Thomas je tvor spoločenský, a tak si stretávanie s ľudmi tiež zapíšte do kolonky: má rád.

Ak sa vám Thomas páči, pokojne ho teda oslovte, rád sa s vami porozpráva. S týmto malým topstarovským ťahákom by mal byť plynulý chod komunikácie zaručený.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie