Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Moderátorka Adela Banášová (32) nemá na nič čas
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Adela Banášová (32) nemá na nič čas

Zdroj: ISIFA

Známa moderátorka Adela Banášová je snáď už asi všade. Akoby bola na niektorých miestach naraz. Často ju počuť v rozhlase, vidieť televízii a dokonca píše aj do novín. Je teda jasné, že na nič iné nemá čas.

"Som taká, že nemám energiu, niekedy si tak zdriemnem cez deň," hovorí Adela. Pravidelnosť by ste v jej živote hľadali len márne. "To je to, že každý deň mám iný," pokračuje.

Pri takomto spôsobe života si však často človek ani neuvedomí, že mu život pretiekol pomedzi prsty.

"V zásade vždy zistím, že prídem o nejakej ôsmej a ani neviem, čo som zasa ten celý deň robila," dodáva moderátorka. Keď to už občas predsa len vyzerá na pár hodín voľna, sú zasa iné, avšak milšie povinnosti, ktoré treba vybaviť.

"Babku treba ísť pozrieť, to je hneď 3 hodiny aj s cestou," vysvetľuje.Večne vyťažená Adela, ktorá nemá takmer nikdy čas by sa ale kvôli dieťaťu vzdala všetkého. "Ja ani nie som ten typ, ktorý za tou kariérou nejak tak strašne ide," hovorí.

"To dieťa tiež ono... Myslím, že sú nejaké papierovačky na reinkarnačnom a že sú tam nejaké problémy a že si to tam nejak vyriešia. Ja len musím čakať a chcem čakať na ten moment, kedy to ma nastať," dodala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar. sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie