Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plačková (21) ukázala národu nové prsia. Na internete...
Zdielať na
Showbiznis

Plačková (21) ukázala národu nové prsia. Na internete...

Pochválila sa novými prsiami. A to verejne. Reč je o bývalej účastníčke šou Hotel Paradise Zuzane Plačkovej (21). Tá na internet zavesila fotografie s upravenou veľkosťou číslo 10. Keď už sa ten mozog nedá implantovať...

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH ČITATEĽOV!

Zuzana poskytla tesne pred plánovanou plastickou operáciou topstar. sk exkluzívny rozhovor. A zaujala aj vysvetlením toho, prečo sa rozhodla pre zákrok.

"Každému asi dopne, čo ideme robiť. Lebo mozog alebo rozum sa už nedá implantovať," povedala s úsmevom. A tvrdí, že nechce spraviť kariéru len ukazovaním poprsia a vyzliekaním sa. Vraj má naviac.

"Ako sledujem a mapujem niektoré moderátorky, to je len naučené z papiera," verí si Plačková. Pozrite si archívnu reportáž Alexandry Hinkovej v priloženom videu.

Blondínka sa preslávila minulý rok v šou Hotel Paradise, kde poriadne zamútila vodu. Nie len svojimi vyjadreniami, ale aj tým, že bez zábran predvádzala svoje telo. Dlhé blond vlasy a bujné poprsie zamotali hlavu hneď niekoľkým súťažiacim.

"Rozhodla som sa pre implantáty veľkosti 800 mililitrov, čo sú vlastne najväčšie, aké sa dajú u nás a vôbec v Európe zohnať."

Výsledkom je údajne veľkosť číslo 10. Zuzana sa teda pýši jedným z najbujnejších dekoltov v strednej Európe. Pozrite si jej premeny vo fotogalérii.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie