Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pyco (35) a jeho láska? Lyžovanie...
Zdielať na
Showbiznis

Pyco (35) a jeho láska? Lyžovanie...

Pyco je šťastný chlap. Vyjadril sa, že pre neho je luxusom ráno vstať, kedy sa mu zachce, kúpiť si, čo chce či navariť si, čo chce. A najnovšie sa priznal aj k svojej (staro)novej vášni...

"Lyžoval som po 12 rokoch," hovorí. Návrat k zimným športom sa prejavil aj na Pycovom tele a je na to veľmi pyšný! "Tuto mi narástol taký stehenný sval," smeje sa moderátor.

Divné je asi iba to, ako sa Martin z lyžovania teší. Veď zjazdoviek a kopcov, na ktorých sa dá v zime vyblázniť máme na Slovensku vcelku dosť. "Telo reaguje tak, že si tie pohyby pamätá," vraví.

Asi najkrajšiemu zimnému športu podľahol moderátor tak, že si dal záväzok do budúcnosti. "Tak som si povedal, že odteraz budem lyžovať pomerne často a intenzívne, keďže nám sezóna končí," usmieva sa ďalej.

Oddych Pycovi evidentne prospieva. "Pokiaľ som mohol ísť niekam v zime, tak som išiel do nejakej metropoly, kde som tiež trošku mrzol, ale tam sa človek zahreje v kaviarni, v reštauráciách, takže zisťujem, že zimné športy sú tiež pre mňa," dodáva na záver moderátor.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie