Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátor Andrej Bičan (38) vie predpovedať budúcnosť
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Andrej Bičan (38) vie predpovedať budúcnosť

Neuveriteľných 12 rokov čakal, aby ho televízni diváci odmenili. Za svoju kariéru vystriedal niekoľko televízií a svoje obdobie slávy zažíval aj v televízii JOJ. A teda aj JOJke je vďačný za získanie ceny OTO v kategórii moderátor zábavných programov. Andrej Bičan.

"Doteraz si ma televízia JOJ vôbec nevšimla, celé 4 roky som v nej varil a nevšimla si ma," hovorí so smiechom moderátor Andrej Bičan. Potom priznal, že tých rozhovorov bolo naozaj dosť.

Andrej asi veľmi, veľmi, veľmi, chcel a tak sa konečne dočkal. Dokonca sám priznáva, že za tento úspech vďačí aj televízii JOJ! "Aj televízia JOJ zohrala v mojom živote veľmi veľa, bolo tam veľmi veľa momentov, ktoré pomohli k tomu aby ten OTO bol," dodáva.

Moderátor istotne nemyslel iba na tie spomínané štyri roky varenia.  Veď pred našimi kamerami sa v relácii Extrém nechal dobrovoľne pochovať, v programe Na paškál komentoval aktuálne dianie a v šou Lyrics pretrpel aj zavíjanie niektorých súťažiacich.

Momentálne Andrej účinkuje v inej televízii, no tak ako on na JOJku, tak aj JOJka na neho spomína v dobrom. "Dúfam, že OTO 2016 bude patriť mne a televízii JOJ," dodal na koniec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie