Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Strculová (24) a jej frajer tenista majú bábo!
Zdielať na
Showbiznis

Strculová (24) a jej frajer tenista majú bábo!

Moderátorka Danka Strculová miluje Kamila a Baka! Kamil je jej priateľ, profesionálny tenista a Bak je jej bábo. Teda, tak aspoň volá Danka svojho psíka.

"Ľudia sa často smejú na tom, že Bak má vyše 40 kilogramov a my ho voláme Bábo," smeje sa moderátorka Novín o 12-tej. Jej súčasný priateľ, 26-ročný Kamil Čapkovič, sa tomu len smeje. "Ja som vtedy Danku ešte ani nepoznal, takže ho musí mať s niekým iným," povedal. 

Danka, Kamil a Bak si šťastne nažívajú v jednej domácnosti už niekoľko mesiacov. Za ten čas už Kamil stihol zistiť, čo má Bak najradšej na svete. "On je závislý na loptičkách, tak to je sranda, že Danka si takých dvoch našla," dodáva.

Aby sme to vysvetlili - na tenisových loptičkách. Kým Kamil do nich udiera raketou, Bak ich s radosťou nosí v papuli. A tak mu Kamil pripravil prekvapenie - zobral ho na tenisový kurt, kde na neho čakalo 200 loptičiek lietajúcich zo stroja.

Dankin miláčik sa vraj v tej chvíli musel cítiť ako v nebi. Do každej jednej lopty musel zahryznúť, každú jednu si chcel privlastniť. Kvôli svojej záľube je dokonca schopný aj kradnúť z tréningovej výbavy. Vraj to urobil iba raz, no Kamil si je istý, že z Baka by nemohol byť ani len podávač loptičiek. Čo si uchmatne, to už nevráti.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie