Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Herečka Vačková (44): Vážne zdravotné problémy!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Vačková (44): Vážne zdravotné problémy!

Herečka Zuzana Vačková sa z ničoho nič ocitla na pokraji síl. Jej telo a myseľ začali jednoducho štrajkovať. Svoje zdravotné problémy našťastie prekonala. Tak sa Vám teraz môže zdôveriť, čo sa to s ňou vlastne dialo.

"Prestala som dobre vnímať priestor, priestorové videnie a vnímanie mi prestalo fungovať, tak som taká vystrašená utekala k lekárovi, začali ma vyšetrovať," vysvetľuje herečka. Zuzana bola „hotová“ – jej stav sa nezlepšoval. V istú chvíľu dokonca spanikárila.

"Keď som chodila po schodoch, zrazu som sa chcela chytiť zábradlia a to zábradlie nebolo tam, kde som si myslela, že je. Alebo, išla som dať nohu na schodík a zrazu som si myslela, že ten schodík je vyššie alebo nižšie," pokračuje.

Preto bolo šokom, keď všetky vyšetrenia ukazovali, že Zuzana je v poriadku. Nerozumela tomu, pretože sa cítila veľmi zle. Až neskôr vysvitlo, čo je na príčine Zuzaninmu podlomenému zdraviu.

Herečkin fyzický stav ovplyvňovala preťažená psychika! "A vtedy mi lekárka povedala: no a z toho to máte! Keď sa vám vyriešia starosti, ktoré máte na srdci, tak začnú aj všetky ostatné veci fungovať tak, ako majú," povedala herečka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie