Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takto vyzerá Katarína Hasprová (40) bez make-upu!
Zdielať na
Showbiznis

Takto vyzerá Katarína Hasprová (40) bez make-upu!

To čo vám ukážeme teraz, ste ešte nevideli! Slovenské hviezdy odkryli svoju skutočnú tvár! A to všetko preto, aby vám – milé dámy, ukázali, že aj ony sú iba z mäsa a kostí a že aj ony sa denne mordujú s tým, ako si vylepšiť svoju tvár. Speváčka Katarína Hasprová je jednou z tých, ktorá sa vám ukáže tak, ako ju Pán Boh stvoril.

"Mne to tak nepríde, lebo ja sa snažím v bežnom živote chodiť takto bez make upu. Možno je to dobre, že sú ľudia na mňa takto zvyknutí, potom nie sú zhrození," hovorí speváčka.

Ak sa chcete aj vy líčiť napríklad do mesta na nákupy presne tak, ako Katka, tak, tu máte návod!

"Ja neviem vyjsť bez krému, ja musím mať krém aj keby som išla stanovať! Potrebujem mať ten pocit, že tá tvár nie je suchá. A keď idem spať, tak niekedy si dám aj prírodný olej a nechám si ho vsiaknuť do tváre," prezrádza svoje tajomstvo Katka.

Krém je nanesený, obočko prečesané, na rade sú ústa! "Málo lesku na pery, to tak osvieži," dodáva. Ak čakáte, že ešte príde na rad špirála na oči, mýlite sa!

Katkin mejkap na bežný deň je jednoducho takýto „nahý“...

"Ja som nikdy nemala napustené mihalnice, ja som nemala nič, že by som mala nadpojené vlasy, alebo napichané niečo, alebo gelové nechty," dodala Hasprová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie