Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vittekovci skrývajú v chladničke deti!
Zdielať na
Showbiznis

Vittekovci skrývajú v chladničke deti!

Rodinka ako lusk. Známy futbalista a popová speváčka. Reč je o rodinke Vittekovcov. Spolu s deťmi sa objavili na jednej párty. A Patrícia prezradila obrovské tajomstvo.

"Mali sme cez Veľkú noc plnú chladničku bábätiek, takže sme si povedali, že možno tento rok aj stačí," povedala speváčka. Patina odpoveď nás trochu zaskočila. Chceli sme teda počuť vysvetlenie. "Máme teraz deti v mrazničke," pokračuje.

Stále sme však netušili, čím sa Paťa motivovala, keď ukladala deti tam, kde my ostatní mávame väčšinou potraviny. "Ja som minule pozerala noviny a bol tam zrovna príbeh, tak sme sa všetci zháčili. Bol taký prípad v televízii, že nejaká krkavčia mamina nechala 3 deti v mrazáku," hovorí Patrícia.

A v tom momente si uvedomila, že aj ona skrýva v chladničke zopár bábätiek. Téma pre novinárov by to bola fantastická, išlo však len o koláčiky, ktoré aj na párty Paťa stískala v ruke. Možno sa chcela len šikovne vyhnúť otázke, ktorú sme jej na začiatku položili. Odpoveď na to, či pribude do rodiny malý futbalista sme teda nechali na Robovi.

"Každý futbalista túži po synovi futbalistovi, ale ja som vďačný aj za dve krásne dcéry a v prvom rade zdravé," dodal Robo.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie