Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mečiar (42) je gurmán. Miluje sladké
Zdielať na
Showbiznis

Mečiar (42) je gurmán. Miluje sladké

Moderátor Novín TV JOJ Ján Mečiar je známy tým, že je veľký gurmán. Často ho vidieť na rôznych akciách, ktoré sú spojené s jedlom všetkého druhu.

Podľa Jankových slov zodpovedne všetko, čo dostane aj zje. "...Nič nenechávam na tanieri," hovorí. Janko Mečiar je totiž prvotriedny jedák. 

"Kukuričná polievka od manželky, pórová polievka od manželky a potom všetko ostatné, čo robí manželka," hovorí Janko. Na tarhoňu a knedľu vo vajíčku by ste ho však nenalákali. "To sme kedysi ako deti mávali, to nemusím, to neznášam," dodáva.

Moderátor Novín je milovníkom guľášu. "Samozrejme určite. Ale nie som veľkuý odborník na guľáš. ja viem pripraviť cibuľu, zemiaky, rajčiny. Všetko, čo do toho ide, ale také to dochutenie, to čo tomu dáva šmrnc, to už musia riešiť odborníci," dodáva.

"Guče za ušami" má aj tak najväčšie vtedy, keď mu manželka Janka napečie jahodové koláče. "Mávam také stavy, že sa zobudím o 3. hodine v noci a mám strašnú chuť na sladké. Preto som manželke zakázal robiť koláče. Lebo ak je urobený koláč, tak ja sa zobudím o druhej tretej hodine v noci a idem jesť," hovorí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie