Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Karolína Chomisteková (19). Novej Miss je korunka priťažká
Zdielať na
Showbiznis

Karolína Chomisteková (19). Novej Miss je korunka priťažká

Od nedeľného večera poznáme meno novej Miss Slovensko. Stala sa ňou devätnásťročná Karolína Chomisteková. Už pár minút po korunovácii nám prezradila, že korunka, ktorú bude rok nosiť, je jej priťažká.

Ešte stála na pódiu, na ktorom ju korunovala minuloročná Miss a poskytovala rozhovory novinárom, keď sme sa ku Karolínke prebojovali aj my. "tá korunka je ťažká, tlačí a šmýka sa,"  posťažovala sa nám hne´d v úvode rozhovoru a tak sme jej dovolili zložiť si ju z hlavy. Pravdou je, že korunka je naozaj ťažká, no Miss Slovensko ju bude musieť nosiť nasledujúcich dvanásť mesiacov.

Čo ju v tom čase čaká netuší ešte ani ona sama. No prvá na čo myslela bola škola. "Neviem ako si to zariadim. Musím dobehnuť zameškané,"  prezradila. napriek týmto starostia sa zo zisku titulu kráľovnej krásy veľmi tešila. "Splnil sa mi môj detský sen. Už od malička som sledovala túto súťaž." Dokonca jej aj predpovedali, že jedného dňa sa aj ona stane Miss.

Isté je, že o pár mesiacov bude Slovensko reprezentovať na súťaži Miss World. Vraj s tým nebude mať žiaden problém. Z anglického jazyka sme ju aj zbežne vyskúšali.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie