Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nie ste dobrý pár, odkazujú Martinke (30) z Turca kamaráti
Zdielať na
Showbiznis

Nie ste dobrý pár, odkazujú Martinke (30) z Turca kamaráti

Martinka známa aj ako Kleopatra z Turca najskôr hľadala svoje šťastie medzi farmármi, napokon svojho Cézara našla iba pár metrov od rodnej dediny, ale tak hlavne že sa našli...

Na sklamanie všetkých zúčastnených, na honosnej veselici chýbala najbližšia rodina mladomanželov či kamarátka Danka. Vraj ani jedna rodina so zväzkom nesúhlasí. A tak z viac ako 40 očakávaných hostí, ich na svadbu dorazilo sotva 12. "Nech si hovoria čo chcú," povedala nevesta.

Napokon sa predsa len objavila Martinkina mama. Do 5 minút ju ale známa dcéra vyviedla von. Dôvod? No predsa outfit Matinho syna. "To čo si mu obliekla?" Fráza, že veci majú rýchly spád, nabrala počas svadobného dňa hviezdy farmárskej reality šou celkom nový význam. Odčepčovalo sa už po 8 hodine večer, dereš  prišiel na rad po 9 a veselica skončila vlastne skôr ako sa začala.

Vystúpenie sokoliarov či ohnivá šou - o program bolo postarané. Hŕstka priateľov, ktorá si svadbu nenechala ujsť sa na ich spoločnú cestu životom pozerá skepticky. "Myslím, že nie sú dobrý pár," povedal kamarát Milan.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie