Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najlepší vyhrávali popkorn. Ocenenia MTV Music Awards
Zdielať na
Showbiznis

Najlepší vyhrávali popkorn. Ocenenia MTV Music Awards

Zdroj: ISIFA

Kto má chuť na popkorn? Na tom, ktorý sa rozdával v americkom Los Angeles by ste si zrejme vylámali všetky zuby. Napriek tomu ho chce mať ho doma každý herec a herečka. Pohár s pukancami je totiž trofejou z udeľovania cien MTV Movie Awards.

Bredley Cooper získal s herečkou Jennifer Lawrence dva popkorny - za najlepší bozk a Jennifer za najlepšiu herečku. Film Terapia láskou boduje všade.

"Tým, že som si mohol zahrať Peta Solitana prešiel som naprieč celou krajinou a videl som mužov a ženy - veteránov, ktorí trpia posttraumatickými ochoreniami a nás, ktorí by sme mali vymyslieť plán ako im pomôcť. Veľa ľudí spáchalo samovraždy, prípadne zahynuli na bojovom poli - je to epidemické," hovorí Bredley Cooper.

O čosi veselšie reagovali na svoje ocenenia Emma Watson z príbehov o slávnom čarodejníkovi Potterovi.

"Po tom ako som videla zostrih z ukážok z mojej práce za posledných 14 rokov, mnoho vecí mi preletelo hlavou. V prvom rade môj príšerný účes v prvej časti Harryho Pottera. Ale skvelé je, že za ten čas som aj vďaka vašej podpore dorástla na herečku, ktorou som dnes a osobnosťou, ktorou chcem byť. Za to vám veľmi ďakujem," povedala zase Emma Watson.

A lámač sŕdc Taylor Lautner zo ságy Twilight sa prezentoval pivným bruškom, ide o reakciu na jeho ocenenie - najlepšia holá hruď. "Iba nedávno som mal 21 a tak som trošku pil, trošku viac jedol, ale asi skôr trošku viac pil," uzavrel herec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Adriana Mikundová

Zdielať na

Najčítanejšie