Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
EXKLUZÍVNE. Zmoknutá Čírová (25) kričala od radosti
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE. Zmoknutá Čírová (25) kričala od radosti

Speváčka Mária Čírová na finále Miss Slovensko predviedla, že zvládne aj nemožné. Dojímavú pieseň odspievala špičkovo i napriek tomu, že zo stropu sály sa na ňu valili prúdy vody.

Mladučká a štíhla speváčka odetá v takmer priesvitných šatách precítene odspievala pieseň, ktorá bude ešte asi dlho rezonovať v ušiach. To, že spievať vie, nikoho neprekvapilo, no jej číslo obohatil špeciálny efekt - z výšky niekoľkých metrov na ňu počas spevu pršala studená voda.

"Úžasné, super, perfektná emócia," kričala tesne po skončení ešte mokrá Mária. My sme s ňou hovorili ako jediní a speváčka sa tešila nie len zo svojho výkonu ale aj z reakcie publika. V daždi sa počas jej vystúpenia premietali 3D efekty, ktoré emotívnu pieseň v jej podaní ešte viac dokreslili.

Voda a elektrika sa nemajú veľmi v láske a speváčka priznala, že mala zo skratu strach. "Bála som sa, ale verila som, že sa nič nestane." Preventívne však urobila zopár opatrení, keby sa predsa len niečo stalo. Čo to bolo, to sa dozviete v priloženom videu, v ktorom nájdete aj Máriino vystúpenie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie