Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Svadbu Martinky (30) z Turca všetci prežili. Aj keď...
Zdielať na
Showbiznis

Svadbu Martinky (30) z Turca všetci prežili. Aj keď...

Známa Kleopatra z Turca, Martinka Zuzaniaková je už pod čepcom. V sobotu si užila, hoci s pomerne malým počtom hostí, honosnú svadbu, ktorá sa trošku oneskorila, pretože si jej vyvolený, teraz už manžel Martin Chovanec z Kolačína nevedel spomenúť, kam sa zakotúľali svadobné prstene... Slávilo sa do jednej v noci a my sme nesmeli chýbať!

Svadba s asi dvoma desiatkami hostí, nerátajúc stovky zvedavcov zo širokého okolia, sa odohrávala v sokoliarskom amfiteátri pod Bojnickým zámkom. Viac si o svadbe môžete prečítať TU! A boli to práve sokoliari z Bojníc, ktorí celebrite Kleopatre z Turca prichystali netradičný kultúrny program!

Po tom, čo sa Martinka prvý raz konečne vydala, totiž nasledovala dych berúca ohňová šou či mučenie na dereši. Ten si vyskúšali aj samotní mladomanželia a dostali oficiálne povolenie sa navzájom trochu "vyšľahať".

Ako pikoška vám možno bude znieť aj špeciálny svadobný dar! Martinka totiž dostala asi 1,5-metrovú živú užovku! Kde asi bude hadík prebývať? Hoci sa veselilo do jednej ráno, predsa len medzi hosťami niekto chýbal.

Podľa informácií Petry Poláčikovej totiž chýbali rodiny z oboch strán. Vraj preto, že so zväzkom nesúhlasia... Alebo? Martinkina maminka sa totiž na svadbe ocitla tak na dve minútky, aj to nie v dobrej nálade.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Pavol Čertík, Petra Polačiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie