Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Martinka (30) z Turca sa vydala! Ženích ledva stál...
Zdielať na
Showbiznis

Martinka (30) z Turca sa vydala! Ženích ledva stál...

Zdroj: TV JOJ

Martinka Zuzaniaková známa skôr ako Kleopatra z Turca je konečne pod čepcom! V sobotu 13. apríla povedala svoje "áno" vyvolenému, o dva roky staršiemu Martinovi Chovancovi z Kolačína na poriadne honosnej svadbe pod Bojnickým zámkom! A obaja sa teraz môžu sústrediť na príchod svojho potomka.

V sokoliarskom amfiteátri pri Bojnickom zámku bolo rušno. Vydávala sa tu totiž Kleopatra z Turca. Svoje áno povedala Martinovi, ktorý však pred obradom ledva stál na nohách.

Vypil totiž viac alkoholu, ako bolo potrebné. Navyše stratil obrúčky! Najskôr to teda vyzeralo tak, že zo svadby nič nebude.

Ženíchova povznesená nálada sa nepozdávala ani sobášiacim. Báli sa, či obrad zvládne. Obrúčky sa nakoniec našli, ženích dokázal prejsť pred oltár a svadba tak mohla začať.

Na mladomanželov bolo zvedavých množstvo ľudí, zišli sa asi 2 stovky zo širokého okolia. Pár minút po sobáši dala Martinka jasne najavo, kto bude hlavou rodiny. Viac o svadobnej hostine si prečítajte TU!

Onedlho by sa malo narodiť aj ich spoločné dieťa.Či to bude chlapec alebo dievčatko, prezradiť nechceli. Ak to však bude chlapec, Martinka už skôr avizovala, že by mal meno dostať po tatkovi... Nasledovala bohatá hostina, hodovať a piť sa tu bude do nedeľného rána.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00! Aj reportážou zo zákulisia tejto svadby...

Zdroj: Pavol Čertík

Zdielať na

Najčítanejšie