Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
EXKLUZÍVNE. Tu sa točil Avatar a Jurský park
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE. Tu sa točil Avatar a Jurský park

Viete, čo majú spoločné slávne Hollywoodske trháky ako Jurský park, Avatar či Piráti z Karibiku? Okrem obrovského diváckeho úspechu boli ich najslávnejšie scény nakrútené na Havajskych ostrovoch...

Prekrásnu prírodnu scenériu exotických džunglí, pláži s čiernym, bielym, či dokonca zeleným pieskom môžete obdivovať aj v desiatkach Hollywoodskych filmov. 

Nepoškvrnenosť panenskej prírody prilákala aj oskarového režiséra Jamesa Camerona  pre svoj populárny film Avatar, či Stieva Spielberga a jeho kultový trhák Jurský Park.

V týchto vodách sa plavil aj slávny kapitán Jack Sparow z populárnej Dysneyovky Piráti z Karibiku. Obľúbený kapitán, ktorého stvárnil herec Johnny Deep strávil na ostrove niekoľko mesiacov. 

Prírodné filmové kulisy vyhľadávajú aj turisti. "Je to fantastické byť na mieste, kde vznikala filmová história," hovorí dovolenkujúca Slovenka.

Tichomorské prostredie využili aj tvorcovia  filmu Planéta Opíc. V nie menej známom trháku Modrý Havaj si zahral spevák Elvis Presley. Kráľ Rock and Rolu tak preslávil Havajské košele.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Maroš Kočan

Zdielať na

Najčítanejšie