Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Moderátorka Danka Strculová (24) má doma zlodeja!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Danka Strculová (24) má doma zlodeja!

Kto by to bol povedal!?! Moderátorka jojkárskych Novín o 12:00 si doma chová zlodeja. Ten bez váhania vbehne do obchodu a zoberie si to, čo sa mu najviac páči. Už si kvôli nemu prežila aj menší trapas!

Žijú spolu už osem rokov a za ten čas s ním Danka zažila veľa veselých situácií. A nie len veselých ale aj trápnych. Napríklad keď jej milovaný Bak kradol v odchode!

"Stalo sa mi, že vbehol do pet shopu a zahryzol a do loptičky, ktorú tam zbadal," začína svoje veselé rozprávanie moderátorka. "Bola som ho iba vyvenčiť, tak som pri sebe nemala peniaze a on sa nechcel loptičky ani za svet vzdať." Trápnu situáciu napokon zachránil predavač z obchodu, ktorý Danku a jej štvornohého miláčika Baka poznal z videa a platenie im v danej chvíli odpustil. Neskôr Danka musela loptičku samozrejme zaplatiť.

"Bak miluje každú loptičku, ktorú nájde," vysvetľuje Danka. Na dôvažok pridala aj historku, ako v jej rodnom meste jej miláčik zbieral loptičky, ktoré strácali deti na ihrisku. Ak chcete poznať pointu, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie