Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Miss Slovensko 2013 bude veľkolepá. Poznáme detaily!
Zdielať na
Showbiznis

Miss Slovensko 2013 bude veľkolepá. Poznáme detaily!

Už tento víkend, v nedeľu 14. apríla, spoznáme meno a tvár novej Miss Slovensko. Dvanásť dievčat sa na finálový večer pripravuje už niekoľko mesiacov a ich tútorka, riaditeľka súťaže, Magdaléna Šebestová prezradila detaily priameho prenosu.

Ak sa aj vy, podobne ako dvanásť finalistiek, neviete dočkať nedeľného večera, zbystrite pozornosť. Riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová nám prezradila, na čo sa môžu diváci v nedeľu večer tešiť.

"Bude to veľkolepá módna šou," charakterizovala ráz nedeľného večera Magdaléna. Súťažiace dievčatá predvedú niekoľko exkluzívnych módnych kolekcií od svetoznámych módnych návrhárov. "Na dievčatá čaká dlhé, dvadsaťpäť metrové mólo," naznačila. Okrem neho aj nadrozmerné kulisy a hneď niekoľko hudobných hosťov, ktorí ich budú sprevádzať spevom pri prehliadkach. "Hviezdou večera bude David Koller s orchestrom, Mária Čírová, a mnohí ďalší."

Moderátorom večera bude Leoš Mareš. "Hľadali sme niekoho mladého, pekného a šikovného, kto sa nestratí medzi dvanástimi krásnymi slečnami. Myslím si, že Leoš sa na túto úlohu perfektne hodí," skonštatovala riaditeľka súťaže.

Ak chcete o finálovom priamom prenose vediať ešte viac, pozrite si aj štvrtkové Noviny o 12:00.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie