Liek na tuhú zimu? Guláš, tvrdí moderátor Ján Mečiar (42)
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Víkend bol studený, ale nie každý preto frflal. Tí šikovnejší totiž presne vedeli, čo robiť a kam ísť, aby sa poriadne zahriali. A vedeli to aj Janko Mečiar a Erika Barkolová.
Čo nemôže chýbať v dobrom guláši? Dobré mäsko a čučoriedky!Až tak ku koncu... A naozaj, nejedna pani kuchárka tak aj učinila. Vraj dodajú gulášu chuť, ktorá pohladí všetky maškrtné jazýčky. A teda aj jazýček Janka Mečiara. Ten bol totiž jedným z hlavných ochutnávačov.
"Všetkých 17 gulášov bolo výborných, ale najlepší bol taký ten z diviny, lebo to nie je bežné," povedal moderátor Novín Ján Mečiar. A tie čučoriedky urobili vraj naozaj „svoje“. A šmakovalo aj Erike Barkolovej. Už len kvôli tomu, že guláš jedáva raz za čas. "Vždy ochutnám, rada ochutnávam z akéhokoľvek mäsa, ale nevarím guláš," priznala sa.
A čo nej najdôležitejšie, treba počúvať pokyny hlavného kuchára! "Hlavným kuchárom je srdiečko," povedal gulášmajster Roman.
TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!
Zdroj: Ivana Šišková