Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Moderátorka Gallová (30) a redaktor Zavřel. Sme veľmi šťastní...
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Gallová (30) a redaktor Zavřel. Sme veľmi šťastní...

Moderátorka Hana Gallová a redaktor Adam Zavřel sú už svoji! Svoje áno si povedali na krásnom kaštieli neďaleko Bratislavy. Poďte sa s nami pozrieť, ako to tam vyzeralo.

Hanka v krásnych šatách a s kvetmi vo vlasoch vyzerala ako princezná a k oltáru ju doviedol hrdý otec. "Ja mám Haničku priam zabodnutú v srdci, ale veľmi verím Adamovi. Považujem ho za správneho chlapa," povedal moderátorkin otec.

Hanka a Adam tvoria pár päť rokov a 6. apríl si vybrali ako deň, kedy vstúpia do stavu manželského a sľúbia si lásku a vernosť na celý život. Po tom, ako si vymenili mladomanželia obrúčky a bozky, čakal na nich dlhý rad gratulantov najbližších ľudí.

"Ja som z toho taká dojatá, veľmi," povedala krátko po obrade Adamova mama. "Myslím si, že je v dobrých rukách. A to je dôležité," dodala Hankina mamina.

Medzi gratulantami nechýbali ani kolegovia z JOJ-ky, ktorí neskrývali dojatie. "Aby každý deň žili tak, že sú možno posledný deň spolu," odkazuje mladomanželom redaktor KRIMI Juraj Hajdin.

A aké boli bezprostredné pocity čerstvých mladomanželov? "Som najšťastnejší samozrejme," hovorí Adam. "Obaja si myslím, že sme šťastní a sme proste presvedčení, že to tak asi malo byť," doplnila svojho manžela Hanka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!



Zdroj: Stanislava Pavolová


Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie