Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herec Kaiser (57) mal 3 promile. Keď nastupoval do liečebne
Zdielať na
Showbiznis

Herec Kaiser (57) mal 3 promile. Keď nastupoval do liečebne

Zdroj: ISIFA

Český herec Oldřich Kaiser opäť prepadol svojej slabosti - alkoholu. Rok po fľaške nesiahol, no opäť ho prijali do protialkoholickej liečebne v Červeném Dvoře. Pri prijímaní mu namerali až tri promile v krvi. Informuje český denník Blesk.cz

"Olda prvý týždeň absolvoval detoxikáciu. Teraz už sa zo samotky mohol zapojiť do liečebného programu spoločne s ostatnými,“ prezradil portálu blesk.cz jeden z miestnych Juhočechov. Príbeh ako cez kopirák, aj minulý rok populárneho herca prijímali v podobnom alkoholovom delíriu. 

Pre Kaisera je ale alkohol asi životným prekliatím. Prepadá mu i vo chvíľach, kedy se mu pracovne darí a nemal by mať potrebu vracať sa do náručia tohoto démona. Herec navštívil liečebnu už štvrtýkrát. Doterajšie snahy zbaviť sa závislosti ale zatiaľ vždy stroskotali.

Alkohol je proste droga, ktorej nedokáže dlho odolať. Od posledného lliečenia to Kaiser nevydržal ani rok. Je pravda, že keď ho minulý rok na jar púšťali, sám nevylučoval návrat. "Liečebňa mi zachránila život. Keď bude treba, budem se do Červeného dvora vracať,“ priznal herec svojim priateľom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Blesk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie