Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Podnikateľku Noru Mojsejovú (54) vykradli!
Zdielať na
Showbiznis

Podnikateľku Noru Mojsejovú (54) vykradli!

Podnikateľka a najnovšie módna návrhárka Nora Mojsejová má oči pre plač. Jej luxusný butik s oblečením v noci niekto vykradol. Vyšetrovanie berie na vlastnú päsť a vraj už aj má nejaké stopy.

Známa podnikateľka z košického Pereša zažíva ťažké obdobie. Po rozchode so spevákom Braňom, jej v noci z utorka na stredu niekto vykradol obchod s oblečením. Išlo o drahé kúsky, zlodej totiž urobil Nore škodu vo výške asi 4 000 eur.

"Ukradli mi kožuch, vetrovku a osobné veci, čo som mala v kancelárii," povedala podnikateľka. "Z tovaru nezmizlo nič, lebo to sa ťažko predáva, to sú unikátne kúsky," dodáva. Noru neokradli prvýkrát. V minulosti jej niekto odcudzil šperky. Myslí si však, že ide o toho istého páchateľa. "Už som veľmi blízko a vyšetrím si to sama," pokračuje podnikateľka.

V budove, kde predáva svoje modely pôsobí už 5 rokov a doteraz sa jej nič podobné nestalo. "V poslednom čase sa dejú divné veci," dodáva. Po tejto skúsenosti si Mojsejová predajňu zabezpečila.

Košická podnikateľka Nora Mojsejová sa v marci postavila pred bratislavský súd. Spolu s ďalšími obvinenými čelí obžalobe z faktoringového podvodu za viac ako 700-tisíc eur. Mojsejovej hrozí podľa obžaloby trest od 10 do 15 rokov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: TV JOJ Iveta Minarovičová/Janette Rákošová

Zdielať na

Najčítanejšie