Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hračka za cenu bytu. Predávajú rekvizity z filmov
Zdielať na
Showbiznis

Hračka za cenu bytu. Predávajú rekvizity z filmov

V luxusnej štvrti Los Angeles v Beverly Hills chystajú netradičnú dražbu. Jej predmetom bude až 800 rôznych kúskov. Medzi inými šaty od Marilyn Monroe, alebo rekvizity zo známych filmov. Hodnota celej zbierky je nevyčísliteľná. Veď len za obyčajnú plastovú pušku použitú v Star Treku zaplatí záujemca asi toľko, koľko za dvojizbový byt v Bratislave.

Zrejme na dračku pôjdu veci, ktoré mala na sebe Marilyn Monroe. Kupujúci sa možno budú biť aj o kostým supermana.

Podľa odhadov ho vydražia za minimálne 20 tisíc dolárov. Jeho kupca by mohol mať záujem aj o šaty Jane z Tarzana. Za tie by mohol utratiť približne päť tisíc dolárov. Do dražby sa možno zapoja aj fanúšikovia science-fiction. Určite by ich zaujal kostým, ktorý bol použitý vo filme Hviezdna brána. Našli by tu však aj originálny scenár, ktorý by mohol uzatvoriť ich zbierku.

Zaujímavé predmety z filmov a od hollywoodskych hviezd si môže pozrieť aj verejnosť. Túto príležitosť si zrejme nenechajú ujsť napríklad fanúšikovia Star Treku. Zazrieť naživo zbraň použitú v seriáli je predsa snom nejedného z nich. Ak by si ju chceli kúpiť, museli by siahnuť hlboko do vrecka a za kus plastu dať možno až neuveriteľných sto tisíc dolárov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: TV JOJ Marek Gaboany

Zdielať na

Najčítanejšie