Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aneta Sadlmeir-Parišková (39) útočí na šibačov fľašami!
Zdielať na
Showbiznis

Aneta Sadlmeir-Parišková (39) útočí na šibačov fľašami!

Aj vy už premýšľate nad tým, kde sa skryť pred oblievačmi? Naše moderátorky, Adriana Kmotríková, Monika Bruteničová a Aneta Sadlmeir-Parišková v tom majú úplne jasno! A svoje tipy na veľkonočné skrýše si nenechali iba pre seba!

Čím ďalej od domova, tým lepšie. Týmto sa na takzavené polievačky riadi Monika Bruteničová. Za jej mladších čias to však riešila presne opačne! "Do kúpeľne som išla, úplne netradične. Možno že, aby keď to schytám, tak poriadne, nech to mám za sebou," hovorí moderátorka KRIMI Monika Bruteničová.

Adriana Kmotríková má odskúšanú zase inú fintu, ako sa uchrániť pred megadávkou vody! "Jedine sa zatajiť, že ani nepovedať nikomu, že som doma a ticho čušať," myslí si. Nie vždy sa jej to však podarilo, a tak to niekedy schytala tak, že šatník v skrini dostal poriadne zabrať! Prezliekala sa aj 4-krát.

Veľkonočné skrýše Anety Sadlmeir-Paríškovej, ale tiež nie sú na zahodenie. "Som sa zvykla schovávať do skrine, raz som sa schovala v pivnici nášho paneláka a raz som sa rozhodla, že to vezmem útokom, dala som si pršiplášť, dala som si potápáčske okuliare na plávanie a zaútočila som na kúpačov ja! Plastovými fľašami," dodáva mamička troch detí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie