Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Supermama Renáta Názlerová (42): Vedúca gangu!
Zdielať na
Showbiznis

Supermama Renáta Názlerová (42): Vedúca gangu!

Zdroj: TV JOJ

To je šok! To, čo povyvádzala v detstve moderátorka relácie Supermama a tiež známa televízna obhajkyňa Renáta Názlerová, je, mierne povedané, neuveriteľné. Bola to skrátka veľká nezbedníčka :-)

Renáta sa v detstve viac kamošila s chalanmi ako s babami. Páčila sa jej totiž ich náplň dňa. Bola plná huncúctiev, a to Renátu nesmierne lákalo.

„Áno, áno. Presne tak. S chlapcami z našej triedy sme organizovali trestné výpravy do susedných tried. Cieľom akcie bolo chlapcov zo susednej triedy nahádzať do plechovej skrine, ktoré sme mali na chode a ktoré slúžili ako šatne a zamknúť ich tam. Skromne priznávam, že som pri týchto akciách mala vedúcu úlohu,“ usmieva sa z plného hrdla pri tejto spomienke. Rovnako však mala chuť zatočiť aj s jedným konkrétnym dievčaťom, ktorého meno dodnes tají.

„Neznášala som jednu spolužiačku, v tom čase asi najväčšiu detskú filmovú hviezdu, ktorá mi pila krv svojou hlúposťou a arogantnosťou. Keďže sme bývali v jednom vchode, raz som ju, potvoru jednu uvrešťanú, prinútila u nás v parku, aby zjedla húsenicu,“ prekvapuje úspešná a obľúbená televízna tvár. V súčasnosti je už pokojná a neútočí na nikoho.

V prípade, že by si však niekto niečo dovolil do nej, brániť by sa vedela! „Nech to radšej nikto ani neskúša,“ so žmurknutím oka a pohrozením pravým ukazovákom uzatvára nezbedníčka Renáta.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie