Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Svarinská (23): S pištoľou sa vyhrážala Koleníkovi!
Zdielať na
Showbiznis

Svarinská (23): S pištoľou sa vyhrážala Koleníkovi!

Chýbalo málo, a bola by vystrelila. Mladučká Kristína Svarinská nečakane zamierila zbraňou na nášho najsexi herca Janka Koleníka. Prečo? Lebo je strašne žiarlivá! Aspoň podľa scenára k divadelnej hre Kto zhasol svetlo. Ako je to ale v skutočnosti? Tiež sa „trasie“, či ju jej milý nepodvádza s inou?

„V skutočnom živote Kristína Svarinská nie je žiarlivá!,“ hrdo o sebe vyhlasuje sympatická brunetka. V úlohe Jankovej milenky ňou však žiarlivosť lomcovala na všetky strany. Dokonca až tak, že sa mu vyhrážala s pištoľou v ruke.

„To by som za bežných okolností nikdy neurobila,“ tvrdí. Pocit obáv o svoju drahú polovičku a predstavy o tom, že keď nie sú spolu, tak jej milý je možno s inou, tak to je pre mladú herečku úplná neznáma.

„Ešte som sa nestretla s takou situáciou, že by som nejako vážne žiarlila. Možno na to nebol dôvod,“ zamyslí sa na chvíľu. Kráska, ktorá je divákom JOJky veľmi dobre známa aj zo seriálu Keby bolo keby, ktorý sa bude objavovať aj na obrazovkách novej televízie WAU, si veľmi dobre uvedomuje, že tým, že nežiarli, vybáča z radu typických žien.

A viete prečo nežiarlim? Lebo ja si hovorím: načo zbytočne strácať energiu? Keď sa niečo má stať, tak sa stane a nechcem sa tým zbytočne zaťažovať dopredu,“ dodáva. A ako to robí, že sa dokáže takto voči žiarlivosti obrniť? „Čo ja viem? Asi som sa tak narodila,“ uzatvára tému rozhovoru s úsmevom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie