Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sexica Dáša Šarközyová (22) dostala to, čo chcela
Zdielať na
Showbiznis

Sexica Dáša Šarközyová (22) dostala to, čo chcela

Bude to znieť neuveriteľne, ale postava matky je pre Mambu životnou rolou. V muzikálovom spracovaní Rómea a Júlie dokazuje, že ani úlohy, ktoré sú vzdialené od jej skutočného života, nie sú pre ňu problém.

"Výborne, výborne sa mi hralo... dobré publikum a úžasná energia bola vzadu medzi nami hercami," zhodnotila zo svojho pohľadu premiéru muzikálu Rómeo a Júlia Mamba. S novými vlasmi a s úsmevom na tvári doslova žiarila. Veď po dlhšom čase sa jej opäť podarilo získať divadelnú postavu a ako sama hovorí, je to pre ňu veľká výzva.

"Veľmi ťažko som sa dostávala do tých pocitov," prezradila herečka, ktorá si zahrala Rómeovu matku. "Ja to mám ťažké, som sama panovníčka, ja nemám Monteka po svojom boku, mám iba Rómea." Nuž hrať v jej veku matku, už to samo o sebe musí byť zložité. Mamba zatiaľ deti nemá a nezdá sa, že by nejaké plánovala.

Navyše predstavenie je fyzicky i psychicky veľmi náročné a precítiť pocity nahnevanej a zároveň nešťastnej matky, to dá zabrať asi každej herečke. "Pre mňa toto je asi najťažšia herecká postava, akú som kedy mala," priznala herečka.

Ohlasy na jej výkon boli pozitívne a tak si môže vydýchnuť. Ako vyzerá Mamba v úlohe matky, to si môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie