Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Meky Žbirka (60) to konečne pochopil!!!!
Zdielať na
Showbiznis

Meky Žbirka (60) to konečne pochopil!!!!

Napísať koľko rokov je už tento pán a hudobnej scéne by nebolo vôbec slušné. Je to skrátka dlho. Paradoxne až pri preberaní tohtoročnej ceny OTO v kategórii Spevák si uvedomil, že to čo robí, má význam.

Jeho nezameniteľný hlas, jedinečný look, príjemný úsmev a hlavne piesne, ktoré už roky bez prestávky tvorí sú neprehliadnuteľné. Meky Žbirka je jednoducho klasik, stálica slovenskej hudobnej scény a tak nečudo, že zbiera jednu cenu za druhou.

Na nedávnom odovzdávaní ocenení Osobnosť televíznej obrazovky si prevzal sošku OTO a tesne po skončení prenosu sa priznal, že takéto sošky ho dokážu správne a príjemne naladiť. "To som nečakal, keď sme začínali, že to bude takto, ale je to fajn,"  skonštatoval sympaťák, s ktorým je vždy radosť robiť rozhovor.

Celý minulý rok oslavoval svoje okrúhle, šesťdesiate narodeniny a zdá sa, že darčeky dostáva ešte aj tento rok. Po cene Slávik mu do, už aj tak bohatej zbierky, pribudla ďalšia cena.

"je to motivujúce, keď tak človek sedí za klavírom a hrá, lebo keď je vonku pekne, tak sa vám veľmi nechce, ale toto je zaväzujúce," vyznal sa Meky. Prezradil nám aj to, že hoci má na konte takmer dvadsať albumov, inšpiráciu stále má a stále ho baví tvoriť. A ako sa tešil z ceny, to si môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie