Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Čerstvo rozvedená Szoczová (24): S ex-manželom uzatvorila dohodu!
Zdielať na
Showbiznis

Čerstvo rozvedená Szoczová (24): S ex-manželom uzatvorila dohodu!

Minulý týždeň štvrtok bol pre herečku Michaelu Szoczovú osudový. Po necelom roku zmenila stav "vydatá" za "rozvedená". Ak niekto čakal v súdnej sieni turbulencie medzi ňou a jej už ex-manželom, mýlil sa. Práve naopak, nastal medzi nimi určitý zmier.

"Je to za nami," okomentovala mladá herečka situáciu po svojom rozvode, ktorý sa konal 21.3. 2013 na Okresnom súde Bratislava IV.

Práve tam sa raz a navždy skončil papierový manželský vzťah Michaely a Tomáša Horváthovcov. "Stále tomu nemôžem uveriť. Boli taký párik," tvrdí ich spoločná známa, ktorá nechce byť menovaná.

Podstatné ale je, že približne pol roka po tom, ako toto manželstvo stroskotalo, sa zdá, že obaja jeho aktéri, si k sebe opäť našli akú-takú cestu. "S Tominom sme sa dohodli, že zatiaľ nebudeme nič v súvise s našim rozvodom komentovať. Ďakujem za porozumenie," zneli slová mladej brunetky, ktorými rázne odmietla detailne komentovať svoje súkromie.

"Možno si k sebe ešte postupne nájdu cestu späť," myslí si tajný zdroj topstar.sk, ktorý má k bývalému páriku veľmi blízko. Možno aj hej, veď "dohoda", ktorú medzi sebou uzatvorili, dáva istým spôsobom nádej na to, že minimálne komunikácia medzi Tomášom a Miškou bude časom v normále. Iba pred nedávnom sa totiž herečka vyjadrila, že ju jej ex igonoruje. Zdá sa teda, že svitá na lepšie časy.

A taká to bola pekná svadba. Pozrite si archívnu reportáž.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie