Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Moderátor Pavol Michalka (34): Téma, pri ktorej sa červenal
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Pavol Michalka (34): Téma, pri ktorej sa červenal

Zdroj: TV JOJ

Ej veru, aj silní a sebavedomí chlapi sa vedia občas zapýriť. Inak to nebolo ani v prípade obľúbeného moderátora Krimi – Paľa Michalku, ktorý, keď som za ním išla robiť krátky rozhovor, ani len netušil, o čom tématicky bude. Keď však padlo slovo „sex“, vypúlil oči, a veruže, stúpla mu jemná červeň do líc. Ale, bolo to milé.

Dostal iba dve otázky a aj keď pri odpovedi na ne dlho nemusel premýšľať – lebo Palino má vo všetkom jasno, na chvíľu predsa len zaváhal, či vôbec odpovie. Ale, nakoniec dal to! Spýtala som sa ho, do akej miery je podľa neho dôležité mať dobrý sex v partnerskom vzťahu?

„V prvom rade si myslím, že k partnerskému vzťahu okrem spoločného života, vzájomného tolerovania sa a porozumenia patrí aj sex. Ak má byť vzťah úspešní, mali by dobre fungovať všetky  časti, z ktorých sa skladá. To znamená, že aj dobrý sex je súčasťou kvalitného vzťahu. A ako sa hovorí, ak máte doma to, čo potrebujete, potom to už vonku nehľadáte,“ odpovedal diplomaticky moderátor Krimi.

Ale čo druhá otázka, ktorej znenie bolo takéto: Si za sex pred svadbou, alebo až „po“? To, či má byť sex pred svadbou, alebo až po nej, je podľa mňa veľmi individuálne a záleží na konkrétnom človeku. Ako to kto cíti, nech to tak má. V každom prípade však vzájomné poznanie sa pred takým dôležitým životným krokom, ako je uzatvorenie manželstva - a v tom najideálnejšom prípade to znamená, že som sa rozhodol pre jedného jediného človeka v mojom živote, nie je na škodu veci.

Stáva sa totiž, že dvaja ľudia si výborne rozumejú v „obyčajnom“ živote, ale v posteli im to jednoducho neklape a zistiť to až po svadbe nie je zrejme to najšťastnejšie vykročenie do manželského života,“ múdro vysvetlil Paľo Michalka, ktorý je šťastne ženatý už vyše 9 rokov.

Tretiu otázku na tému „sex“ som mu už nedala. Chcem s ním byť aj naďalej kamoška :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie