Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Herečka Zuzana Haasová (31): Vydá sa!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Zuzana Haasová (31): Vydá sa!

Zdroj: TV JOJ

Aj dieťa, aj svadba. Takto si predstavuje svoj ďalší život po boku svojho partnera Martina herečka Zuzana Haasová. Bábätko už v brušku rastie. Znamená to, že čo chvíľa začnú seriálovej Soničke vyzváňať aj svadobné zvony?

Áno! Zuzka sa vydá. Teda, chce vydať! Aj napriek tomu, že jej prvé manželstvo skončilo rozvodom a bolo pre ňu poriadnou príučkou, nezavrhla naň.

„Svadba nie je na vine, že manželstvo dopadne zle. Je pri mne partner, ktorý si zaslúži svadbu a ja, dúfam, tiež,“ vysvetľuje Zuzka, ktorej šťastie a radosť vyžarujú z očí. I keď, v podstate, ona, čo ju poznám, bola vždy iba dobre naladená. Je taký veľmi veselý a optimisticky naladený človiečik. Alebo, že by to robila aj trošku úmyselne, aby sa jej vždy na tvári, počas úsmevu, objavila jamka na líci? Mimochodom, čo myslíte? Zbalila na ňu aj priateľa Martina?

„Nezbalila som ho, prišlo to a bolo to! (smiech) Povedal mi, že som krásna, vtipná, múdra, sexi, že veľa vecí poznám a viem, o čom je život. A ja ho chcem preto, že je vtipný, múdry, krásny, sexi, dobrý a silný človek. Najúžasnejšie je, že obaja si dokážeme zo seba vystreliť a robíme si srandu,“ dodáva predstaviteľka Soničky zo seriálu Panelák. Tá si svojho – už hádam môžeme povedať, že „nastávajúceho“, nevie vynachváliť.

„Martin je silný nielen fyzicky, ale i psychicky. Pomáha mi vo všetkom, v čom mu sily stačia,“ hrdo vyhlasuje. Vôbec jej pri tom neprekáža, že je od nej mladší, čo je oproti minulému Zuzkinmu vzťahu dosť výrazná zmena, pretože prvého manžela mala zase o veeeľa staršieho.

„Je to hlavne zmena, ktorá sa nedá porovnávať! Neviem, kde som vtedy nechala matematiku, ale nejako som sa prerátala. Na druhej strane, keby nebolo toho, dnes neviem, že tak, ako je to dnes, je najlepší výpočet a vôbec nezáleží na tom, kto je starší, kto mladší,“ myslí si Zuzka, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie postavičky najobľúbenejšieho seriálu na Slovensku, ktorým je, ešte stále, Panelák.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie