Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Lapišáková (38) má problém s jedením!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Lapišáková (38) má problém s jedením!

Mať na niečo chuť a nemôcť si to dopriať, tak to musí byť poriadny nápor na psychiku. Svoje o tom vie aj známa slovenská herečka Lucia Lapišáková, ktorá trpí silnou alergiou na potraviny. Tá sa u nej prejavovala nekonečnou únavou.

"V podstate som trpela možno 6 rokov... Prejavovalo sa to nafúknutým bruchom, takými nekomfortnými vecami, ako sú zlé trávenie, únava a vôbec som nevedela, z čoho to je. Na niektoré potraviny som menej, ale na sóju a kukuricu silne alergická," prezradila nám známa herečka Lucka Lapišáková.

Tá totiž už veľmi dlho nemôže len tak prísť do bufetu a nasýtiť sa čímkoľvek, na čo má chuť. Na svoju intoleranciu potravín prišla totiž po dlhej dobe testom.

"Mám stále alergiu iba na niektoré, ani nie že potraviny, ale skôr prídavné látky - dochucovadlá, konkrétne sójový lecitín, fruktózový sirup. To sú veci, ktoré sú všade. V žuvačke, sódach, keksíkoch."

Z jedálnička musela dokonca vylúčiť aj kravské mlieko, vyprážané jedlá a pre ženy obľúbené smotanové zákusky.

"Môj výber potravín sa veľmi zúžil teraz." Dopriať si normálny obed je pre herečku, ktorú poznáte ako Leu zo známeho seriálu, ťažké. Čo jej však určite nechýba, je 8 kíl, ktoré vďaka prísnej diéte zhodila...

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie