Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sexica Jennifer Lawrence (22): Suky si nevšímajte!
Zdielať na
Showbiznis

Sexica Jennifer Lawrence (22): Suky si nevšímajte!

Zdroj: ISIFA

Americká herečka Jennifer Lawrence priznala, že počas základnej školy bola zvyknutá na šikanovanie. Naučilo ju to však dávať si pozor na ľudí, ktorí sú k nej milí len preto, že je slávna. Nedávno získala pritom získala Oscara a je ešte slávnejšia...

"Chodila som na veľa základných škôl, lebo dievčatá boli ku mne odporné. Na strednej to bolo lepšie, aj keď mi jedno dievča dalo pozvánky na narodeninovú párty, ktoré som mala rozdať - a mňa na ňu nepozvala," uviedla v rozhovore pre britský denník The Sun.

Namiesto toho, aby sa tým trápila, však pozvánky opľula a vyhodila ich. "Nevšímajte si tie suky, lebo takých ľudí budete stretávať celý život," vyhlásila 22-ročná Lawrence, ktorá má pri výbere úloh jedno kritérium.

"Nikdy nehrám postavy, ktoré sú ako ja, lebo som nudný človek. Nechcela by som sa vidieť vo filme," vyjadrila sa. Tiež prezradila, že samu seba vôbec nevníma ako príťažlivú.

"Nemyslím si o sebe, že som sexi a ani to zjavne nie je pravda," povedala.

Herečka začínala v seriáloch, cez ktoré sa postupne prepracovala k účinkovaniu vo filmoch. Triumfovala aj v ostatnej sezóne udeľovania filmových cien, keďže za stvárnenie problémovej mladej vdovy Tiffany v snímke Terapia láskou.

Okrem Oscara získala aj Zlatý glóbus a množstvo ďalších cien. Viac v reportáži Maroša Kočana.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: mol, Maroš Kočan, SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie