Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Štefan Skrúcaný (52): Slovenský šoubiznis je trest!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Štefan Skrúcaný (52): Slovenský šoubiznis je trest!

Zdroj: SITA

Byť bohatým, ale neznámym. To je želanie úspešného herca a zabávača Štefana Skrúcaného. Po rokoch účinkovania v slovenskom šoubiznise si totiž v istých momentoch uvedomuje, že situácia, v ktorej sa nachádza, je v podstate trestom. Prečo? Lebo si uvedomuje, že o niekoľko rokov neskôr môže pokojne dopadnúť, ako istý herec, ktorého životný osud Skrúcaného chytil za srdce.

Aj keď je Štefan Skrúcaný momentálne na výslní a darí sa mu, uvedomuje si, že to nemusí byť natrvalo. V živote totiž už niekoľkokrát zažil úspechy, ale aj pády, a tak vie, že nič netrvá, alebo nemusí trvať večne.

Stačí niekoľko nešťastných zhôd okolností a všetkému je koniec! Od súkromných problémov až po úmrtia najbližších spolupracovníkov. Je mi to ľúto, ale mojou ambíciou po všetkých okolnostiach, ktoré sa stali, je skôr – byť bohatým a neznámym,“ tvrdí s vážnou tvárou Štefan.

Po úspešných reláciách, ktoré pripravoval s viacerými komikmi, na niekoľko rokov „upadol“ do menšieho či väčšieho zabudnutia, no vďaka vytrvalosti, húževnatosti a profesionálne odvedenej práci, sa mu opäť podarilo „otriasť sa“ a nabrať druhý dych. Darí sa mu v práci, ale i v súkromí.

Vídať ho v seriáli Panelák a tiež po boku svojej nemenej známej partnerky Eriky. Napriek tomu sa však má na pozore a nelieta v oblakoch. Veď, ako už spomenul: „nič netrvá večne“, a ďalšia vec - neustále má pred očami jeden moment, ktorý ho úplne tlmí a udržiava pri zemi.

Pre mňa je mementom, keď som raz v supermarkete videl jedného známeho herca, už je nebohý, ale aj tak ho nebudem menovať, ako v starých teniskách prešľapuje a pozerá, či cukor od jedného výrobcu nie je o pár halierov lacnejší, ako cukor od druhého výrobcu. To je tak nedôstojné! To je trest pre známeho človeka. To, že ste známy, je trest! Nie je nič horšie, ako starnúci herec, tobôž, starnúci komik,“ uvedomuje si krutú skutočnosť, našťastie, ešte stále vyhľadávaný a uznávaný herec Štefan Skrúcaný.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie