Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátorka Lenka Čviriková Hriadelová (39) ukázala viac, ako chcela
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Lenka Čviriková Hriadelová (39) ukázala viac, ako chcela

Športová moderátorka televízie JOJ Lenka Čviriková Hriadelová v sobotu získala v poradí už šiestu sošku OTO ako moderátorka športového spravodajstva. Viac ako tento fakt, zaujala médiá jej odhalená bradavka, o ktorej Lenka počas ďakovnej reči ani len netušila.

Iba pár minút po skončení priameho prenosu zaplavili internet videá a fotografie s Lenkinou odhalenou bradavkou. "Lenka je veľká profesionálka a zvládla to bravúrne," povedal na margo jej malého faux pas šéfeditor webu noviny.sk Martin Kovalík. 

"Jednoducho taká som, poznáš ma dobre. Teším sa vždy úprimne zo všetkého, nehrám sa na nič," nedala sa znechutiť nepríjemnými rečami moderátorka. Priamo v sále bol aj Janko Mečiar. "Sedel som príliš ďaleko a nevidel som to," povedal neskôr.

Lenka celú situáciu a aj nasledujúce reakcie zvládla s úsmevom a z odhalenej bradavky nemala trauma. Veď čosi podobné sa pred pár rokmi stalo aj Janet Jackson.

"Je pravda, že keď som si skúšala tieto šaty, sme ich modelovali, tak naozaj som v nich neskákala a dnes som urobila tú zásadnú chybu, že som sa opäť neovládla a potešila som sa tak, že som podskočila," dodala na vysvetlenie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie