Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Filipínska opatrovateľka obvinila Sharon Stone (55) z týrania!
Zdielať na
Showbiznis

Filipínska opatrovateľka obvinila Sharon Stone (55) z týrania!

Rasistické nadávky, týranie a nespravodlivé prepustenie. Tak presne z tohto je obvinená hollywoodska herečka Sharon Stone. Vyslúžila si to filipínska opatrovateľka Stoneových troch detí. Všetko vraj začalo vtedy, keď si nechala preplatiť nadčasy, pretože s deťmi cestovala počas prázdnin...

Filipínsku opatrovateľku Erlindu Elemen z Filipín najala herečka v roku 2006, o dva roky ju povýšila na opatrovateľku a vychovávateľku jej troch detí. V roku 2011 ju prepustila práve kvôli preplateným nadčasom. Stone vyhlásila, že na ne nemá právo a "preplatením nadčasov ju okradla". Peniaze žiadala späť.

Podľa obžaloby tiež herečka tvrdila, že filipínsky pôvod znamená, že je človek hlúpy a nechcela, aby Filipínka rozprávala pred deťmi, "ináč budú hovoriť ako ty". Nemohla čítať v dome Bibliu a vystavovala ju pohŕdavým urážkam.

Podľa americkej sudkyne poskytli obhajcovia Filipínky dostatok dôkazov pre obvinenie z týrania, nezabránenia týrania, odplaty a neoprávneného ukončenia vzťahu. Termín súdu je stanovený na 30. júla.

Obhajci herečky chceli žalobu zastaviť s tým, že o týranie nešlo. "Pani Stone len komentovala filipínske jedlo a filipínsky prízvuk," oháňali sa právnici. Hovorca Stone žalobu odsúdil ako "absurdnú" a vraj sa opatrovateľka len snaží na herečke "nabaliť". Žaloba požaduje neupresnenú náhradu za ušlú mzdu, odškodnenie a pokutu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: ČTK, HollyScoopTV

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie