Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Od dubléra až k úhlavnému Willisovmu nepriateľovi
Zdielať na
Showbiznis

Od dubléra až k úhlavnému Willisovmu nepriateľovi

Bude to znieť neuveriteľne, ale v piatom pokračovaní filmu Smrtonosná pasca si najdlhšie zo všetkých prizvaných Slovákov zahral takmer neznámy a nenápadný tanečník, kaskadér a príležitostný herec, Mako Hindy. My poznáme detaily.

Pozorný divák televízie JOJ si bude Maka pamätať z tanečnej šou Showdance. Okrem toho si Mako zahral aj v staršom hollywoodskom filme Max Payne. Teraz dostal príležitosť, aká prichádza asi iba raz za život.

"Robil som Bruceovi standina a dubléra a dostal som takú malú postavičku... bol som členom Alikovej bandy a napokon moja postava prežila až do konca filmu," popísal svoju cestu po boku Brucea Willisa Mako Hindy.

Mako hral jedného z bodyguardov zabijáka ruskej mafie, ktorý sa Johna McClaina a jeho syna snaží zabiť. "Ani sám som nečakal, že budem vo filme v tak veľa scénach," tešil sa herec. "Bolo tam veľmi veľa kamier a myslel som si, že to vystrihnú a iba sa mihnem."

Skutočnosť je však úplne iná. Mako sa v prvej polovici filmu síce objaví iba pár krát, no v závere jeho úloha naberá na dôležitosti. Dokonca sa kvôli jednej akčnej scéne aj odhalí a ukáže svoje vypracované telo.

"Prišiel za mnou scenárista a povedal mi, že trošku prepíšu scenár a že budem hrať viac,"  pochválil sa Mako. A tak sa úplne nečakane stal práve on najdlhšie žijúcim Slovákom vo filme Smrtonosná pasca: Opäť v akcii.

Aké ďalšie zaujímavosti z nakrúcania Mako prezradil, to sa dozviete v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie