Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Herec Ján Koleník (31): Trapas na javisku!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Ján Koleník (31): Trapas na javisku!

Zdroj: TV JOJ

Na túto skúsenosť do smrti nezabudne. Obľúbenému hercovi Jankovi Koleníkovi sa totiž počas divadelnej premiéry s názvom Kto zhasol svetlo? stalo niečo, čo doposiaľ nikdy. Pred očami asi 300 divákov mu na javisku praskli gate! Ale tak strašne, že to bolo počuť aj do posledného radu! Máme video, pozrite sa...

Nevedel sa dočkať, kedy vystúpi na javisko a konečne pozbiera "plody“ niekoľkomesačných divadelných skúšok hriešnej komédie Kto zhasol svetlo?

Keď však osudový večer nadišiel, Janko Koleník ešte netušil, že hneď na začiatku hry bude musieť "hrať" aj niečo navyše, čo sa ani náhodou nenachádzalo v scenári.

Jankovi totiž nečakane praskli nohavice. A to smerom od rozkroku ku krížom! "Keď som začul ten zvuk, hneď som vedel, čo sa stalo,“ smeje sa talentovaný herec, ktorého však vzniknutá situácia nevyviedla z miery.

"Hral som ďalej, no čo som mal robiť? Ale som rád, že diváci sa na tom poriadne pobavili a rozosmialo ich to. Ešte šťastie, že išlo o komédiu. V nejakej dráme by sa takáto situácia kamuflovala oveľa ťažšie,“ myslí si Koleník.

Ten v momente, keď mu prasklo medzi nohami, iba vypúlil oči a do deja hry zakomponoval slová: "Zlatko, niečo sa stalo!“, čím ešte viac rozosmial publikum.

"Bolo to milé a smiešne. Ale veľmi sa mi páčilo, ako Janko zareagoval. Vôbec nezostal zaskočený, ale okamžite reagoval na vzniknutú situáciu. Je to profesionál,“ hovorí jedna z diváčok, ktorá komédiu Kto zhasol svetlo? videla.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie