Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Sexica Erika Barkolová (35) je stále sama!
Zdielať na
Showbiznis

Sexica Erika Barkolová (35) je stále sama!

Je stále sama. Nemá nikoho. Respektíve, nemá po svojom boku muža, do ktorého by bola bezhlavo zamilovaná a on do nej. Napriek tomu Erika Barkolová túži po láske. Áno, aj napriek tomu, že sa už viackrát popálila… Ako prežívala rozchody so svojimi partnermi?

„Láska je najkrajší cit!“, hneď na úvod vyhlasuje známa slovenská prsnatá blondína, ktorá sa do pamäti televíznych divákov vryla ako moderátorka Črepín s hviezdičkou.

„Mám to šťastie, že už viac ako 16 rokov poznám okrem lásky partnerskej aj lásku k svojim deťom, a tá ma pohlcuje najviac,“ dodáva Erika. Po rozchode so svojim posledným oficiálnym priateľom, ešte nenašla nikoho, kto by ju očaril natoľko, aby s ním vytvorila stabilný partnerský zväzok.

„Som veľmi opatrná,“ vysvetľuje. Neznamená to však, že sa vzťahom bráni, práve naopak, už by niekoho aj chcela. Lenže… „Ten chlap nemôže byť lakomec a nemôže byť nervák, pretože to na mužoch neznášam a testujem si to ako prvé,“ prizvukuje. Obáva sa, že hoci by našla prototyp muža, o ktorom sníva, na 100% by sa už asi nedokázala zamilovať.

„A hlavne by som už žiadnemu mužovi na sto percent neverila,“ dodáva. Niet sa čomu čudovať, veď rozchody, ktoré prežila ju poznačili. Ako sa z nich spamätala? „Keďže som v minulosti „kopačky“ prežívala veľmi intenzívne, priznám sa, snažila som sa utiecť z reality. Nejakým spôsobom som sa snažila stále „žiť“. Dopriala som si drobné i väčšie radosti, ktoré ma aspoň trochu rozveselili,“ hovorí Erika, ktorá sa po skúsenostiach, ktoré nabrala, cíti oveľa silnejšia a hlavne: „Na všetko sa pozerám triezvejšie!“ Plakať do vankúša už pre žiadneho muža určite nemieni.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie