Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátorka Jakubíková (35): Držgroška či finančná expertka?
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Jakubíková (35): Držgroška či finančná expertka?

Zdroj: TV JOJ

Babka k babce, budú kapce. Tohoto strého známeho príslovia sa pri narábaní s peniazmi už dlhé roky drží moderátorka Krimi Stanka Jakubíková. Tá sa totiž ešte nikdy v živote neocitla vo finančnej tiesni. Keby sa to však náhodou stalo, verí, že by si poradila. Kde aktuálne putuje najväčšia časť jej príjmov?

Nie je jej jedno, čo a koľko stojí. Aj preto Stanka vždy, keď niečo nakupuje, pozerá na cenovky. „Hlavne v prípade väčších investícií,“ tvrdí. Čo sa týka potravín, tam to je už horšie.

„Snažíme sa stravovať zdravšie a potraviny ako ryby, zelenina či mäso kupujeme pravidelne, a tam s cenami veľa nevymyslíme,“ vysvetľuje. Účtenky si ale poctivo kontroluje. Možno aj preto, že je taká precízna, ešte nikdy nezostala úplne švorc.

„Vždy som sa snažila predísť tomu, aby som zostala bez peňazí, čo sa mi aj zatiaľ vždy podarilo,“ vydýchne si a klope na drevo. Stanka nemíňa peniaze nezmyselne, ale premyslene. Kupuje to, čo potrebuje. Držgroška však nie je. S rodinou si vedia dopriať aj drobné radosti.

„Plánujeme nejaké výlety, wellnes a podobne. Človek sa potrebuje aspoň raz za čas vyrelaxovať,“ tvrdí. Niet sa jej ale čo čudovať, že oddych potrebuje. Veľa síl jej totiž uberá dokončovanie rodinného domčeka, ktorý ešte nie je úplne hotový.

„A tam putuje najviac peňazí,“ dodáva Stanka, ktorá sa dá považovať aj za finančnú expertku. Keď som sa jej totiž spýtala, čo by uvarila štvorčlennej rodine na večeru, keby mala v peňaženke posledných 3,33 eur, ani na sekundu nezaváhala a hneď odpovedal: „Zeleninové rizoto!“

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie