Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Moderátorka Hana Gallová (30): Bude Adamova!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Hana Gallová (30): Bude Adamova!

Zdroj: TV JOJ

Ešte 26 dní a bude z nej vydatá pani. Sympatická moderátorka však tesne pred tým, ako povie celoživotné „áno“ svojmu vyvolenému, šokuje! Každý totiž očakával, že si po svadbe zmení priezvisko na Zavřelová, lebo Zavřel sa volá jej snúbenec, ona ale tvrdí, že bude Adamova. Ako je to možné?

Nebude sa volať ani Hana Gallová, ani Hana Zavřelová. Známa moderátorka tak dlho dúmala nad tým, aké priezvisko bude používať, keď sa vydá, až došla k jednoznačnému záveru.

„Od šiesteho apríla budem najmä Adamova,“ hrdo vyhlasuje Hanka. Ale pozor, nie Adamová, ale Adamova! Adam je totiž krstné meno jej drahého, ktorého, mimochodom, veľmi dobre poznáte ako reportéra televízie JOJ. A prečo Hanka použila v odpovedi na otázku, ako sa bude volať ako vydata pani, takúto dvojzmyselnú „chytákovú“ odpoveď?

„Nie som veľký nadšenec módy dvoch priezvisk, ale na druhej strane, za tých 30 rokov, čo nosím to svoje, som si naň zvykla. Napokon ale nevyhral zvyk, ani práca, ale niečo iné. Som jedináčik a obaja moji rodičia nás s Adamom požiadali o to, či by sme nezvážili ponechanie aj môjho rodného priezviska. Vyhoveli sme im – je to vlastne taký malý prejav lásky, úcty a vďaky za všetko, čo mi v živote dali,“ vysvetľuje Hanka, ktorá bude oficiálne dvojpriezvisková, a teda Hana Zavřelová – Gallová.

„Ale aj tak budem najmä Adamova,“ prizvukuje so žmurknutím oka moderátorka, ktorej plynú posledné dni v statuse slobodnej dievčiny.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie