Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Dzuríková (40): Dnes hviezda, v minulosti ROBOTNÍČKA!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Dzuríková (40): Dnes hviezda, v minulosti ROBOTNÍČKA!

Zdroj: TV JOJ

Tá veru nemala na ružiach ustlané! Reč je o azda najkučeravejšej herečke slovenského šoubiznisu – Gabike Dzuríkovej. K svojmu úspechu sa totiž naozaj „prepracovala“.

Každý nejako začínal... Výnimkou nie je ani obľúbená predstaviteľka mafiánskej Pipiny – Gabriela Dzuríková. Tá len čo vychodila gymnázium a nastúpila na VŠMU, začala popri štúdiu aj poriadne makať!

„Síce som aj hrala, ale privyrábala som si aj ako čašníčka, pretože iba z herectva sa vyžiť nedalo. Bol to boj!“, spomína na svoju minulosť Gabika. To ale nebolo všetko! Gabika naháňala peniažky aj v inom obore. „Brigádne som robila aj robotníčku v cukrovárskom závode, kde som prekladala prepravky,“ priznáva. Čašníčkou vraj ale bola aj tak najdlhšie.

„Bol to taký najrýchlejší zdroj zárobku popri hraní,“ tvrdí Gabika. Ďalšie odvetvia už neskúšala, pretože si už na nič iné netrúfala.

„Pre hercov to bola najjednoduchšia robota. Nemôžeme sa predsa posadiť za počítač, alebo čo ja viem – riadiť električku, keď na to potrebujete špeciálne vzdelanie. No byť čašníkom zvládne každý. Teda, snáď každý...“ dodáva kučeravá herečka, ktorú si mnohí diváci obľúbili hlavne ako Pipinu z Mafstory.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie