Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jennifer Lawrence (22) si išla si po sošku a ... spadla
Zdielať na
Showbiznis

Jennifer Lawrence (22) si išla si po sošku a ... spadla

Zdroj: ISIFA

V centre filmového priemyslu, v americkom Hollywoode, po 85-krát odovzdávali nablýskaných Oscarov. Tento rok, prvý raz v histórii, bola nominovaná najmladšia a najstaršia herečka vôbec. Ako každá veľká udalosť, ani táto sa však nezaobišla bez meších či väčších trapasov. O jeden sa postarala mladučká Jennifer Lawrence.

Anne Hathaway sen sa stal skutočnosťou, keď získala svojho prvého Oscara za najlepšiu herečku vo vedľajšej úohe vo filme Bedári.  Zlatú sošku za najlepšieho herca si prevzal Daniel Day-Lewis , ktorý zahviezdil vo filme Lincoln. Toto je jeho tretí Oscar od akadémie . Najlepšou herečkou sa stala Jennifer Lawrence za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Silver Linings Playbook. Tej sa podarilo cestou na pódium spadnúť na shodoch. Napriek tomu dostala od publika standing ovations.

"Všetci ste sa teraz postavili, lebo je vám ľúto, že som spadla. Je to veľmi trápne, ale ďakujem," povedala hneď ako sa postavila k mikrofónu Lawrence. 85. ročník odovzdávania zlatých sošiek bol plný nováčikov. Svojho prvého Oscara získala aj speváčka Adele za pieseň Skyfall vo filme Jamesa Bonda. Adele neskrývala svoju radosť. "Och Pane Bože..Všetci vo mňa celý čas verili...," povedala Adele.

Cenu za najlepší film uviedla prvá dáma Michelle Obama v priamom prenose z Bieleho domu. Oscara získal film Bena Afflecka ARGO. Film mal tento rok sedem nominácií.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: TV JOJ Maroš Kočan

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie