Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zákulisie Oscarov. Fanúšikovia bokom, hercov chránia ako oko v hlave
Zdielať na
Showbiznis

Zákulisie Oscarov. Fanúšikovia bokom, hercov chránia ako oko v hlave

Odovzdávanie Oscarov v Kalifornii doslova zastavil ostatný kultúrny život. Ľudia dychtivo sledovali, čo sa deje okolo. Policajné autá, policajti, pásky a ochranka, ktorá fanúšikov nepustí nie na jeden krok, ale minimálne na stovky krokov k hercom. To je zákulisie odovzdávania Oscarov.

Fanúšikovia v centre diania majú mizerné podmienky, ako zbadať svoju obľúbenú celebritu. Polícia ich drží poriadne ďaleko. Prekvapivo blízko sa však naopak dostali členovia rôznych cirkví a organizácií. Gestami a transparentmi sa snažili producentom ukázať, ako zle pôsobia ich filmy na spoločnosť.

Na rozdiel od fanúšikov však boli šikovnejší. Prešli na ulicu, kadiaľ prechádzali limuzíny s hercami a režisérmi. Fanúšikovia boli na opačnej strane, kde miesto hviezd videli len policajné pásky. Našli by ste medzi nimi istotne aj nádejných amatérskych hercov.

"Veríme v zlato, sme nadšení a snívali sme o tomto dni už dlho," komentovali deň D vo filmovom priemysle. Našli by ste však aj pár turistov, ktorí ani len netušili, že je večer Oscarov. A hoci veľká časť Hollywood bulváru bola neprístupná, malo to aj svoje výhody. "Je to výnimočné. Inde to nezažijeme a obehli sme si všetky domy, kde by mohli byť celebrity," povedali českí turisti.

Ak by ste sa chceli predsa len dostať bližšie k červenému kobercu, museli by ste to mať zaplatené. Ale zároveň skákať, ako vám pískajú... Udeľovaním Oscarov neoficiálne končí odovzdávanie rôznych cien. Takýto kolotoč sa znovu rozkrúti až v januári...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Maroš Kočan, Marek Gabonay

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie