Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Miss 2012 Kristína Krajčírová si kraľovanie užila
Zdielať na
Showbiznis

Miss 2012 Kristína Krajčírová si kraľovanie užila

Už iba niekoľko hodín sa bude môcť pýšiť titulom Miss Slovensko. Dnes večer odovzdá úradujúca Miss Kristína Krajčírová korunku víťazke aktuálneho ročníka súťaže. A to v priamom prenose TV JOJ. Nám prezradila, aký bol je panovnícky rok.

Je mladá, je krásna, má všetky predpoklady na to stať sa topmodelkou a čoskoro sa skončia aj jej povinnosti sťaby Miss Slovensko. Na jednej strane je jej tp ľúto, na tej druhej už teraz sníva o tom, čo na ňu čaká.

"Bol to skvelý rok, veľmi som si to užila," hodnotí rok svojho kraľovania ešte stále úradujúca Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová. Okrem množstva povinností si za dvanásť mesiacov užila aj veľa príjemných momentov. Módne prehliadky, na ktorých sa zúčastnila nebudeme ani menovať, za zmienku však stojí jej vystúpenie na Slávikovi 2013 či mediálna kampaň k aktálnemu ročníku súťaže. To by sa jej bez korunky krásy asi ťažko podarilo.

Kristína už má aj plány do budúcnosti. Rada by pokračovala v modelingovej kariére. Zaujímavosťou je, že by nechcela opustiť Európu. "Zistila som, že tu ma to láka viac. Nemecko by sa mi veľmi páčilo."

Za exotikou vraj chodí radšej iba dovolenkovať a tak ju na titulných stránkach japonských časopisov asi nenájdete. Aj keď tam by mala šance určite tiež.

V priloženom videu nájdete okrem rozhovoru s Kristínou aj ukážku toho, ako predvádza exkluzívny model Miss Slovensko 2012.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie