Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
EXKLUZÍVNE. Čo sa smie a čo nesmie na Oscaroch...
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE. Čo sa smie a čo nesmie na Oscaroch...

Priamo na červenom koberci, v bezprostrdnej blízkosti hviezd sa pohybovali aj naši kolegovia z Los Angeles. Ale! Fotiť alebo nakrúcať celebrity takéhoto formátu, nie je úplne jednoduché. Stačí jeden nepovolený záber alebo zverejnenie fotografieidete von! Žiadny ďalší materiál nevyrobíte.

Udeľovanie Oscarov je v Hollywoode doslova sviatkom. Zároveň je to udalosť, kde sa dodržuje scenár asi tak, ako počas inaugurácie prezidenta. Svoje o tom vedia novinári. Tí napríklad nesmú ukazovať vstupné karty ani zdieľať na sociálnych sieťach akreditácie prípadne iné dokumenty.

"Upozornia vás iba raz, potom vyvedú, počul som prípad, keď novinárku z NBC poslali preč," hovorí redaktor Maroš Kočan. Fanúšikovia boli odsunutí mimo celého diania. Ak aj niekto zbadal celebritu, bolo to na jedno oko a aj to z peknej diaľky. O nič jednoduchšie to však nemajú ani novinári, ktorí sa dostanú k červenému kobercu. "Je to tam tvrdý boj," dodáva Kočan.

Pri Oskaroch platí nasledovné. Ukončením ceremónie to všetko nekončí, práve naopak. Začína boj o miesta na budúcoročnom červenom koberci.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: TV JOJ Marek Gabonay

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie